<<

01.01.2023

>>

Taas on tullut aika alkaa opetella kirjoittamaan uutta vuosilukua. Tulevaisuuden näkymät ovat yleisesti ottaen synkeitä, mutta aina toisinaan Aurinko pilkistää ja maalaa näreen rungon vaaleammin sävyin. Minä kirjoitan Auringon isolla alkukirjaimella, vaikka kielioppiniuhot sitä vastustavat. Aurinko ja Kuu ovat nimittäin erisnimiä.

Joulukuiset lumet ovat paljolti sulaneet ja tallautuneet jääksi. Jalankulkijoille keliolosuhteet ovat hankalat liukkauden ja kulkuteille tulvivan sulamisveden vuoksi. Autoilijoiden murheista en niinkään välitä koska en omista sellaista kulkuneuvoa.

Suomalainen työelämä epäilemättä on täyttä höttöä ja kaaosta, mutta se ei ole minun päänsärkyni. En ole nuori, enkä myöskään ole ulkomaalainen, joten olen jo kokonaan kaikkien työelämän mahdollisuuksien ulkopuolella, pysyvästi. Minun puolestani suomalainen valtamedia ja TE-toimiston ns. "asiantuntijat" saavat toitottaa vaikka miten kauheaa "työvoimapulaa", olen heidän irvokkaalle voihkinnalleen kuuro. Täysin epäuskottavia ääliöitä suojatyöpaikoissaan, turhia ja totaalisen asiantuntemattomia sukankuluttajia. Oikeasti kansalla pulaa on järkevästä toimeentulosta.

Niin kutsuttua "rasismia" en yleisesti ottaen koe ongelmaksi Suomessa. Ikärasismi on ainoa josta olen tietoinen. Ikärasismi on suomalaisen teollisuuden vakiintunut teollisuusstandardi. Luonnollisestikin Suomen tulisi omaksua huomattavasti tiukempi maahanmuuttopolitiikka, jos tahtoo säilyä kantaväestön hallinnassa olevana valtiona. Jos sellaista halutaan nimittää "rasismiksi" niin mikäs siinä, kyllä sekin sopii. Jos joku haluaa nimittää järkevää politiikkaa "rasismiksi", niin nimittäköön minun puolestani vaan. Minä kannatan mielipiteen vapautta.

Mennyttä vuotta 2022 ajatellen on ehdottomasti todettava että NATO-jäsenyyden hakeminen oli Suomelta vakava virhe. Olisi syytä kristallinkirkkaasti oivaltaa se, ettei Suomi ole mikään Ukraina. On vastuutonta Suomelta ryhtyä kärjistämään suurvaltojen välistä vastakkainasettelua. Jos Suomi on vastuussa koko maailman ilmastosta, niin miten Suomi ei sitten olisi vastuussa suursodan lietsonnnasta ja ydinsodan uhan kasvattamisesta omilla toimenpiteillään!

Ukraina kuuluu kokonaan Venäjälle. Ukrainan NATO-vouhotus USA:n sitä kannustaessa aiheuttaa suursodan uhan. Ukrainaa ei pidä auttaa millään tavalla. NATO:n/USA:n ydinaseet Moskovan porteilla eivät mitenkään voi tuottaa turvallisempaa maailmaa. Suurvaltojen sotilaallisen vastakkainasettelun kärjistäminen voi tuottaa ainoastaan entistäkin turvattomamman maailman.

Venäjähän ei ole lähtemässä yhtään mihinkään Suomen rajan pinnasta. Venäjä säilyy. Venäjä selviytyy. Venäjä on Suomen tulevaisuuden kannalta tärkeä.

Huulipunahallituksen jälkien korjaamiseksi on jatkossa erityisen tärkeää karsia byrokratiaa ja byrokraatteja. Suomalainen julkisen sektorin tilanne on jo aivan sairas. Suomalaiset veronmaksajat joutuvat jo maksamaan palkat jopa kolmasosalle kaikista työssä olevista, koska nämä ovat suoraan tai välillisesti julkisen sektorin työpaikoissa. Suljettua sektoria olisi tervehdytettävä kovalla kädellä.

Kehitysapu, tuki Ukrainalle, ei-työperäinen maahanmuutto, YLE-vero, turha byrokratia, ... siinäpä sopivia säästökohteita Suomen tulevalle hallitukselle.

Tänä uutena vuonna ilon aiheet ovat ehkä harvassa, mutta sentään on mahdollisuus päästä eroon typerästä huulipunahallituksesta. Onhan meillä eduskuntavaalit keväällä. Silloin on vihdoinkin mahdollisuus kannattaa uutta puoluetta SML, josta kirjoitin jutussa 16.07.2022. Toinen järkevähkö kansallismielinen vaihtoehto tietysti olisi perinteiset Persut eli Perussuomalaiset, mutta he taitavat kantaa niin suurta murhetta hovikelpoisuudestaan ja sisäsiisteydestään, etten tiedä kanavoituvatko suomalaisen kansan mielipiteet heidän kauttaan oikeasti mihinkään muualle kuin visusti piilossa pidettyyn Ö-mappiin tai kenties suoraan roskikseen.

Nationalismi ja moninapainen maailma antavat toivoa tässä USA-imperialismin ja globaalin markkinatalouden turmeltuneessa maailmassa. Sananvapaus olkoon rikkumaton perusarvo. EU ja NATO kannattaa kiertää kaukaa tuulen alapuolelta. Euroopan Rahaliitosta eli Eurosta kannattaisi suomalaisten hankkiutua eroon erikoisen nopeasti. Ei tarvittu kansanäänestystä EMU-jäsenyydestä, joten eiköhän siitä eroaminenkin sitten ole pelkkä ilmoitusluontoinen asia. Niin, ja eihän NATO-jäsenyyden hakemisestakaan ole järjestetty mitään kansanäänestystä.

Ei hyvältä näytä, mutta elämän taistelu jatkuu. Toivotan suomalaisille rintamakestävyyttä ja hyviin perinteisiin suomalaisiin kansallisiin arvoihin pitäytymistä. Sitkeä sissi selviytyy. Ystävät lähellä ja viholliset mahdollisimman kaukana, mieluiten jossakin valtameren takana, se on turvallisinta.

Mikrovaltio Myllynsaaren hallitsija
Sameli IV "Julkea"Valikko
Pääsivu