<<

15.05.2022

>>

Mikäpä sopisikaan kuvaamaan nykyistä tilannetta Suomessa paremmin kuin oheinen - tosin vanhahko, vielä hiukan talvinen maaliskuinen - kuva Porin Kirjurinluodossa sijaitsevasta Sirkuspelle Hermannin leikkipuiston pääportista.

Suomen valtio on jo nimittäin kuin Pelle-Hermannin leikkikenttä ikään. Ehkä tässä käyttämäni muoto "Pelle-Hermannin leikkikenttä" ei ole täysin korrekti ja kaikinpuolisesti moitteeton, mutta tässä muodossa olen sen alunperin oppinut, joten pitäydyn siihen. Se kuvaa hyvin Suomen hallitusta, pellehallitusta, nukkehallitusta.

Suomi siis ilmeisesti pyrkii NATO:n jäsenmaaksi. Venäjähän ei ole ollut hyökkäämässä Suomeen, joka on aiemmin koettanut pysytellä visusti suurvaltojen eturistiriitojen ulkopuolella. NATO-hysteerikot ovat nyt kuitenkin muuttamassa tilannetta sellaiseksi että Venäjän hyökkäys on tulevaisuudessa hyvinkin mahdollinen, koska Suomesta tulee NATO:n itäinen etuvartio, idän ja lännen sotilaallisen vastakkainasettelun kulminaatiokohta, vihan ja suoran sotilaallisen uhkan saareke Venäjän rajalle. Sopii ihmetellä. Ainakaan Suomelle se ei tule olemaan edullista.

Ilmeisesti Suomen hallitus hakemalla hakee konfliktia Venäjän kanssa. Aiempi rauhanomainen rinnakkaiselo ei kelvannut puna-vehreälle hallitukselle. Venäjä ei suinkaan uhannut Suomea. Nyt tahallisesti kiristetään idän ja lännen vastakkainasettelua Suomen ja Venäjän rajalla. Ja sitten vielä iljetään väittää ettäkö sellainen mukamas parantaisi Suomen turvallisuutta! Kaikkea muuta.

Maailmamme ei muutu turvallisemmaksi siten että sodan uhkaa kasvatetaan ja armeijat ajetaan toisiaan vastaan. Voimakkaamman sotilaallisen vastakkainasettelun maailma on turvattoman räjähdysherkkä, entistä konfliktihakuisempi ja vaarallisempi. Se ei suinkaan paranna Suomen turvallisuutta, eikä maailman turvallisuutta ylipäätään. Voi voi sentään, aija-paija, "Äly hoi, älä jätä" ... suomalaista nukkehallitusta.

Joillakuilla Suomen poliittisessa johdossa on lyönyt reippaasti yli. Reagoidaan kärjistetyn USA-henkisesti ja kostonhimoisesti tilanteeseen, johon ei olisi tarvinnut reagoida ollenkaan. Suomihan ei ollut uhattuna. Pienen Suomi-neidon ei kannata lähteä mukaan isojen poikien villeihin hevosenleikkeihin, sillä rahkeet eivät sellaiseen riitä. Niissä riennoissa voi mennä hennolta Suomi-neidolta solisluu poikki ja tulla pipi arkaan paikkaan. Suomi-neidon ei kannata osallistua isojen poikien nokkapokeriin, varsinkaan maksajan roolissa.

Talous ja tuotanto on politisoitu, pankkitoiminta on politisoitu, media on läpeensä politisoitu, urheilu ja taide on politisoitu ... kaikki palvelemaan pyhän USA:n pyhien NATO-haukkojen kostoretkeä Venäjää vastaan. USA:n aseteollisuus hieroo siellä taustalla pieniä karvaisia käsiään. Veronmaksajat kiltisti maksavat koko lystin, sillä eiväthän päättäjät sitä aseapua omasta pussistaan pulita. Se raha ei tipu taivaasta. Kansalaiset sen maksavat tavalla tai toisella, välikäsien kautta.

Ikäänkuin maailmassa ei ennen olisi sotia käyty ja siviilejä menehtynyt. Kaikki ne afrikkalaiset, korealaiset, vietnamilaiset, irakilaiset, afganistanilaiset ym ei-eurooppalaiset, joita erikoisesti USA on lahdannut vuosikymmenten ajan, he eivät sitten ilmeisesti olleetkaan ihmisiä, koska heidät sai niin vapaasti tappaa? Vain eurooppalaiset ovat varsinaisia ihmisiä ja vain heille kuuluu ihmisarvo?

Suomen NATO-jäsenyyden suhteen erikoisesti on kiinnittänyt huomiota todellisen aidon keskustelun totaalinen puute, siis terveellä kritiikillä varustettuna. Mediat suoltavat julkisuuteen jenkkien NATO-propagandaa sekä russofobiaa, Venäjä-vihaa ja suomalaiset poliitikot tanssivat sen tahdissa. Sellaista kuitenkaan ei voi nimittää varsinaiseksi keskusteluksi. Keskustelussa pitäisi olla enemmän kuin yksi todellinen osapuoli. Jos on vain yhtä ja samaa näkökantaa tarjolla, se ei ole keskustelua, vaan se on propagandaa, aivopesua, ajatusten tuputtamista, ihmisten manipulointia, mielipiteen vapauden tukahduttamista. Miksi ei tarvita NATO-kansanäänestystä? Miksi aiheesta ei tarvita laajaa kansalaiskeskustelua?

Aiemmin kun NATO-kannatus galluppien mukaan oli Suomessa vähäinen, ei suomalaisten poliitikkojen mukaan lainkaan tarvittu keskustelua NATO:sta. NATO ei tullut kyseeseen, joten ei tarvinnut keskustella. Ja sitten kun hysterian lietsonta oli saanut galluppien NATO-käyrät nousuun niin - yllätys yllätys - silloinkaan ei tarvita kansalaiskeskustelua NATO:sta, kansanäänestyksestä nyt puhumattakaan! NATO oli jo valittu suurpääoman ja pienten piirien siellä esiripun takana hämärässä ohjailemalla kyseenalaisella gallup-demokratialla, joten ei enää tarvinnut keskustella.

Todellista NATO-keskustelua ilmeisesti ei siis Suomessa ylipäätään tarvita, eikä sellaista sallita, ei missään oloissa. Suomessa ei tarvitse keskustella asioista. Eiväthän asiat voi keskustelemalla muuttua! Rahoitustahot, virkamiehet ja poliitikothan ne asiat muutenkin päättävät.

Kaikkiaan on suomalaisen demokratian tila jo varsin huolestuttava. Mielipiteen vapaus on nykyisin kyseenalaista. Hallintoalamaisen ei pidä liian paljon ajatella, se on terrorismia! Jos et ole Suomen pyhän hallituksen puolella, olet verinen anarkisti ja pomminheittäjä! Kansanvalta mainitaan juhlapuheissa, mutta missä sitä käytännössä ilmenee Suomessa? Minä havaitsen vain median, ison rahan, virkamiesten ja poliitikkojen valtaa. Ei tarvittu kansanäänestystä EU:n rahaliitosta, eikä sitä tarvita NATO-hakemuksestakaan.

Kenties yleisistä vaaleista ja yleisestä äänioikeudesta jatkossa kokonaan luovutaan Suomessa? Ehkäpä siirrytään suoraan euro & ääni -periaatteeseen? Ehkä äänioikeus onkin jatkossa vain ja ainoastaan hallituspuolueiden jäsenillä? Tai josko äänestyslippuihin valmiiksi painettaisiin mitä henkilö äänestää ja kiellettäisiin kurkkimasta?

Kuulemma Neuvostoliitossa oli pakollinen äänestyskäytäntö. Eräs ansioitunut iskurityöläinen ja työn sankari yritti vaaliuurnilla kurkata mitä hänen omaan vaalilippuunsa on kirjoitettu, mutta toveri Sergei Sergejevits Shukov komennettiin nopeasti ruotuun, sillä vaalihan on luonnollisestikin salainen. Vaalisalaisuutta on kunnioitettava. Mitäpä se hallintoalamaiselle itselleen kuuluisi, mitä hän äänestää!

Selkeästi Suomesta on kehkeytymässä diktatuuri, totalitaarinen poliisivaltio, USA:n käsikassara Venäjän rajalla, NATO-haukkojen ja verenhimoisten byrokraattien Paratiisi, tavallisen rivikansan Helvetti, kolmannen maailmansodan ensimmäinen tyhmä uhrilammas. Veronmaksajien tarvitsee vain kustantaa koko helahoito. Vai luuletteko että verohurtat, hallintowampyrellat, byrokraattihyeenat, pankkitirehtöörit, valtion virkaverenimijät ja poliittiset broilerit pulittaisivat ne rahat ihan vaan omista säästöistään?

On tosiaankin aihetta huolestumiseen, mutta saattaa olla jo myöhäistä kääntää turmiollisen kehityksen suuntaa. Politiikka on suomalaisille poliitikoille ilmeisesti aivan liian vaativaa, mutta vaikea näistä kieroon kasvaneista kansankynttilöistä on eroonkaan päästä.

Meidän hieno mikrovaltiomme ei tietenkään koskaan liity NATO:on, emmekä hylkää Venäjää. Meitä ei russofobia ja NATO-hysteria vaivaa. Suomesta tulee marginaalinen EU-vasalli läntisen Euroopan äärimmäisellä reunalla. Me säilymme omassa mikrovaltiossamme rauhanomaisina ja aidosti itsenäisinä.

Kun Venäjä nyt jo maalittaa ydinohjuksilla tulevan NATO-Suomen aluetta, voisin suositella heille ohjusten koeammuntoihin Tampereen HAISTA-PASKAN yliopiston Hervannan kampusta. Sitä ei tarvita. Minun luvallani sen saa tuhota. En jää sitä kaipailemaan. Sileeksi vaan, älkää jättäkö kiveä kiven päälle.

Mikrovaltio Myllynsaaren hallitsija
Sameli IV "Julkea"Valikko
Pääsivu