<<

01.10.2021

>>

Takana on hieno korentokesä. Muilta osin kesä ei ollut hieno. Vuosia on kuitenkin taas tullut täytettyä ja elämä toistaiseksi jatkuu, kaikesta huolimatta. Moni ikätoveri lie jo matkan rasituksista uupuneena tuupertunut tien sivuun. Kevyet mullat heille. Elämän taistelu on kovaa ja raakaa, vaikka käytettäisiin hengityssuojaimia ja silkkihansikkaita. Elämä on vaarallista, se tappaa.

Porin YH-Asunnot Oy kävi antamassa minulle syntymäpäivälahjaksi Tekunkorven vuokra-asunnon irtisanomisilmoituksen. Kiitos nyt siitäkin vähästä. Näillä näkymin tämä 2015 alkanut asuminen Tekunkorvessa siis loppuu viimeistään puolen vuoden kuluttua, maaliskuun lopussa 2022. Eipä tämä niin hääppönen paikka ole, joten en välttämättä paljoa menetä. Kulkuneuvon puutteessa toivon että kävelymatka kauppaan on seuraavasta asunnosta lyhyempi kuin täältä Tekunkorvesta. Niin ja toivottavasti se seuraava asunto edes on olemassa, mieluiten jokin muu kuin ahdas ruumisarkku kuuden jalan syvyydessä mullan alla.

Kuolevathan ne upeat korennotkin, vaikka niin ylväinä ja voiman täyteisinä lentelivät menneen suven aurinkoisella niityllä. Sudenkorennon elämä aikuisena hyönteisenä on itse asiassa hyvinkin lyhyt, ehkä vain muutamia adrenaliinin täyteisiä päiviä, mutta täysipainoisia pedon päiviä, elämisen arvoisia.

Minulla on vaikeuksia keskittyä mikrovaltion elämään, koska omassa henkilökohtaisessa suomalaisessa elämässäni on monenlaisia vaikeita ongelmia. Olenhan vain maanpakolainen tässä banaanivaltiossa jota aiemmin - ennen haja-asutusaluetta elvyttävän aluepolitiikan lopettamista ja muuta epähumaania politiikkaa 1990-luvulta alkaen - nimitettiin "pohjoismaiseksi lintukodoksi".

Vampyyrien, kyltymättömien verenimijöitten, hävyttömien ruumiinryöstäjien, korppikotkien ja muiden raadoista elävien haaskalintujen pesä olisi nykyisin Suomea paremmin kuvaava nimitys. Suurpääoman edustajat, AY-politrukit, verohurtat, byrokraattien yhä kasvava joukko, tyrnevät virkamiehet ja sosiaaliwampyrellat juhlivat verensyöksyorgioissaan, mutta tavallinen kansa on lyöty rähmälleen. Siinä suomalainen "kansanvalta" ja ns. "kansalaisyhteiskunta" eli käytännössä hallintoalamaiset maassa nelinkontin potee fataalia viimeistä paskakohtaustaan.

Pitemmällä aikavälillä oman mikrovaltiomme täytyy kuitenkin selviytyä, voimistua ja kehittyä. Vaikeuksien ohi on päästävä, ei suinkaan harmaan kiven läpi yrittäen, vaan etsien suotuisa polku joka myöhemmin johtaa parempiin tuloksiin.

Olen kunniallinen insinööri ja sillä tiellä jatkan. Esimerkiksi teknillinen matematiikka, insinöörifysiikka, materiaali- ja metallioppi, lujuusoppi ja rakenteiden mekaniikka ovat tärkeitä harrastuksen ja harjoituksen perusasioita. Perusasiat tulee aina säilyttää kirkkaina mielessä. Insinöörin oppi on se teoreettinen kivijalka jolla insinööri seisoo. Sähköoppi, sähkömekaniikka, elektroniikka, ohjelmointi ja sulautetut järjestelmät ovat samaten keskeistä tietotaitoa, eikä pelkästään teoriassa, vaan myös omakohtaisessa käytännön toiminnassa, taloudellisten mahdollisuuksien mukaan.

Näillä poluilla me taistelemme, ehkä vielä puolustusasemissa ja sissisotaa käyden, mutta tiedossa ja taidossa herkeämättä vahvistuen, viimeiseen asti. Elämä toki lopulta minut tappaa, mutta pedon elämä jatkukoon loppuun saakka. Saappaat jalassa täältä aikanaan lähden, kuten on ollut tapana.

Politiikan suhteen Suomessa eniten toivoa antaa Sinimusta Liike, joka puoluerekisterin mukaan lähestyy 3000 kannattajakortin määrää netti-ilmoituksissa. Lisäksi voi olla erikseen kerättyjä paperisia kannattajakortteja paljonkin. Kun on koossa 5000 kannattajakorttia, voikin liike jo rekisteröityä viralliseksi puolueeksi. Tähtäin on seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Tässä lyhyt esittely puoluerekisterin sivulta:

Sinimusta Liike (SML) on radikaali, traditionalistinen ja suomenmielinen puolue, jonka toiminta pohjautuu ihanteelle itsenäisestä, elinvoimaisesta ja riippumattomasta Suomesta, joka on luotu palvelemaan ja puolustamaan suomalaisen kansan kulttuuria, elinympäristöä ja elämäntapaa. Puolue perustaa maailmankatsomuksensa kansallisvaltion periaatteelle, jonka mukaan Suomi on suomalaisten kotimaa ja se pysyy suomalaisten kotimaana vain silloin, jos sitä asuttaa tulevaisuudessakin suomalainen kansa.

Sinimustan Liikkeen juuret näkyisivät olevan Raumalla, mutta annan sen anteeksi. Ilmeisesti ainakin Satakunnasta löytyy ko. puolueen ehdokkaita tuleviin eduskuntavaaleihin. Toivotan SML:lle jatkossa mitä parhainta menestystä ja varmaankin voisin sitä kannattaa ja äänestää Suomessa maanpaossa eläessäni, varsinkin jos yhä oikeistolaistuvat persut ovat menossa seuraavaan halitukseen, ehkä jopa kokkareiden juoksupojiksi?

Suomesta on puuttunut vasemmistolainen kansallismielinen puolue, joten SML on odotettu uutuus. Persut ovat siirtyneet politiikassa selvästi oikealle, koska haluavat kilpailla johtavan oikeistopuolueen asemasta kokkareiden kanssa. Niinpä politiikan nelikentässä on runsaasti vapaata tilaa uudelle puolueelle joka voi tuoda politiikkaan jotakin aidosti uutta kansanvaltaa, suuren rahan, kansanvaltaa kaventavan korporativismin ja hyvinvoivan AY-liikkeen musertavan epädemokraattisen vallan vastapainoksi.

Mutta ennen muuta: Eläköön ja menestyköön itsenäinen mikrovaltio Mueleja Insulo, kuolkoot kaikki hyödyttömät suomalaiset byrokraatit sankoin joukoin!

Toivottavasti Venäjä laukaisee pian muutamia nopeita "Iskander" -ohjuksia Tampereen kaupunkiin ja näin tuhoaa Tampereen HAISTA-PASKAN yliopiston totaalisesti. Se on niille kusipäille oikein.

Mikrovaltio Myllynsaaren hallitsija
Sameli IV "Julkea"Valikko
Pääsivu