A View To a Kill
( 1985 )

Edellinen Yleistä elokuvasta Polvi: #2 Seuraava

#53

Renault 11

Bond ajaa Pariisissa takaa vastapuolen henkilökuntaan kuuluvaa tummaihoista amatsoonia nimeltään May Day joka pakenee hyppäämällä liitovarjolla Eiffel-tornista. # B

Bondin käyttämästä Renault-taksista on kaksi dioraamaa, mutta niissä on hiukkasen eroa. Oikealla ennen ja vasemmalla jälkeen Salaisen Agentin käsittelyn.

Brittiagentin käsittelyssä takaa-ajon yhteydessä tulee kuin rivien välissä todistetuksi Ranskan autoteollisuuden tuotteiden epätyydyttävän ja säälittävän rajamailla vaappuva laatutaso.

Testiin otetun paikallisen taksin rakenteet pettävät normaalissa pariisilaisessa liikenteessä! Mutta eivätpä ainakaan pääse ranskikset väittämään että testissä olisi jotenkin fuskattu, sillä testiyksilö valittiin satunnaisotannalla!

#37

Chevrolet Corvette

Jenkeissä Bond törmää hyvin varusteltuun KGB-agentti Pola Ivanova:an, joka toverinsa kanssa vakoilee samaa epäilyttävää tyyppiä. Neukut eivät halua että USA:n Piilaaksolle tapahtuisi "onnettomuutta", koska hekin ovat sen tuotteista riippuvaisia.

Pola Ivanovan toveri jää kiinni ja teloitetaan tehokkaassa vesipumpussa, mutta Ivanova pääsee pakoon nauhoitteen kanssa. Agenttien kohtaaminen on dramaattinen, mutta he lähtevät kuitenkin yhdessä Ivanovan Corvettella ja päätyvät samaan kylpyyn.

Bondin haltuun se tärkeä nauhoite sitten lopulta kuitenkin jää vaikka Ivanova kaikkensa yrittää.

#55

Dodge Monaco

Tässä lienee San Franciscon kaupungin poliisipäällikkö virka-autossaan. Kaupungintalo palaa, pormestari on ammuttu ja poliisipäällikkö saa sen käsityksen että Bond on syyllinen.

#86

Renault Fuego Turbo

May Day -niminen amatsooni tuli mahdollisesti bensa-asemalle tämän Rellun kyydissä. Bensa-asemalla hän teki pahojaan Bondin autonkuljettajana toimivalle herrasmiehelle joka oli pesettämässä autoa.

#101

Rolls-Royce Silver Cloud II

Pahikset työntävät Bondin autossaan jorpakkoon ja arvelevat päässeensä kiusanhengestään eroon kun tämä pysyy veden alla riittävän kauan. Bond kuitenkin selviytyy veden alla hengittämällä Rollsin renkaan venttiilistä ulos päästämäänsä ilmaa.