Ambasado de Memstara Civito de Mueleja Insulo

Tervetuloa mikrovaltio Myllynsaaren (Esperantoksi nimi on Mueleja Insulo, aiemmin Insulo de Muelejo) kotisivulle. Varsinainen asiasisältö alkaa sivuston pääsivulta. Mikrovaltiota on aiemmin käsitelty mm. seuraavilla sivuilla :

Nimisekoilu on valitettavaa, mutta koettakaamme suhtautua siihen stoalaisella tyyneydellä. Myllynsaari ei ollut hyvä valinta sikäli että sen nimisiä paikkoja on Suomessa useita. Insulo de Muelejo sisältää tarpeettoman monta sanaa. Uusin nimi Mueleja Insulo on erikoisen hyvä koska se voidaan lyhentää MI joka Esperantoksi tarkoittaa minua!

Tämä uusi sivusto on nimetty esperantoksi mikrovaltion lähetystön ("Ambasado") mukaan. Jatkossa on tarkoitus suosia mikrovaltion esperantonkielistä nimeä Mueleja Insulo. Vanha muoto valtion nimestä oli hiukan erilainen Insulo de Muelejo.

Sivuston tarkoitus on tarjota karua asiasisältöä sekä rentoa äijämeininkiä. Pääteema on oma itsenäinen valtio. Valtio tarvitsee vähän kaikenlaista, joten monenlaista täytyy kehitellä rinnakkain.

Joillakin sivuilla saattaa olla JavaScript tarpeen, mutta yleensä koetan kehittää mahdollisimman yksinkertaisia sivuja yksinkertaisin menetelmin.

Mikrovaltion kielipolitiikka on ollut horjuvaa ja se jatkaa horjumistaan edelleen. Osa sisällöstä voi jatkossa olla suomen lisäksi esperantoksi, saksaksi, venäjäksi tai ruotsiksi, vaikka en näitä kieliä suvereenisti hallitsekaan.


Kehyksiä suositellaan. Ne saa käyttöön index-sivun kautta. Vasemman kehyksen valikko sisältää sivuston päävalinnat, mutta ne ovat myös pääsivulla. Tavoite on että sivustoa voi oman valinnan mukaan käyttää kehysten kanssa tai ilman kehyksiä.

Sivuilla ei ole ennalta asetettua leveyttä, vaan käyttäjä voi itse säätää selainikkunan leveyden sisällölle sopivaksi.

PÄÄSIVU