The World Is Not Enough
( 1999 )

Edellinen Yleistä elokuvasta Polvi: #3 Seuraava

#82

Q-Boat

Tekniikan nero Q on firman tiloissa firaapelina rakennellut tätä kalavenettä eläkepäiviensä ratoksi.

James Bond joutuu kuitenkin ottamaan seniorin veneen työkäyttöön yllättävässä vaaratilanteessa. Hän ajaa sillä takaa pahiksia joilla tuntuu olevan jotakin hampaankolossa MI6:tta kohtaan. Kuivallakin maalla vene kulkee lyhyitä matkoja.

Vene menee takaa-ajossa heikkoon kuntoon, mutta se olisikin ollut aivan ylispeksattu eläkeläisen kalaveneeksi.

#87

Parahawk

Lumisessa vuoristossa James Bondin kimppuun iskevät nämä liitovarjolla ja työntöpotkurilla varustetut moottorikelkat naamioitune konepistoolimiehineen.

Kalusto ja miehistö lienee peräisin Venäjän Atomivoimaministeriöltä.

#116

Lada Niva

VAZ-2121 on huonoilla teillä paljon liikkuvan, usein syrjäseuduille sijoitettujen ydinaseiden parissa työskentelevän tohtori Mikhail Arkovin karu työkalu.

Elektra King:in turvallisuuspäällikkö Davidov astuu Arkovin tilalle kun tämä alkaa jänistää.

Nivan takaosassa oli Arkovin ruumis jonka Bond heitti menemään ja asettui itse tilalle. Davidov ajaa Nivalla lentokentälle ja avaa Nivan takaoven tarkoituksenaan ilmeisesti dumpata Arkovin ruumis. Jäniksenä matkustanut James Bond päästää tällöin Davidovista ilmat pihalle ja jatkaa esiintyen Renardin miehille Davidovina.

#04

BMW Z8

Näemme Bondin erikoisvarustellun Bemarin hetkeä ennen kuin se sahataan halki helikopterista roikkuvalla sahalla jollaista on käytetty sähkölinjojen huoltotöissä.

Q ei tule ilahtumaan tästäkään valtion omaisuuden kohtalosta.

#98

Rolls-Royce Silver Shadow II

Zukovskyn Rolls kaviaaritehtaalla. Kaviaaritehtailu on ilmeisesti lyönyt leiville. Helikopterin hyökätessä arvoauto kuitenkin putoaa veteen.