"Rakenna oma aurinkokunta" - rakennussarjan ensimmäisen osan
messinkilevyjen fanisivut
Alku Levyt Projekteja Planeetat Kuu Tähdet Taustaa Hakemisto Historia Muuta

Messinkilevyjen fanisivusto!

  Tavoite on hyödyntää "Rakenna oma aurinkokunta" -rakennussarjan ensimmäisen osan 5,95 euron hintainen sisältö täysimääräisesti.

Huomio:
Sivuston rakentaminen on
vielä alkuvaiheissaan!

Uudenvuodenlupaus 01.01.2011

"Rakenna Oma Aurinkokunta"-sarjan ensimmäinen osa - ne messinkilevyt - ilmestyi jo 2 vuotta sitten, joten se on tavallaan vanha juttu. Ja tämän sivuston kehityshän on välillä ollut pitkään pysähdyksissä.

Tässäkö tämä nyt sitten oli? Mikään ei ole ohi. Missio jatkuu!

Messinkilevy on kauppatuotteena vanha, mutta sen kiilto ei ole himmentynyt. Se on eräänlainen symboli. Se heijastelee isoja ja pieniä juttuja. Se on kadun miehen taistelulippu.

Kehitys jatkuu. Suunnitelmat ehkä hiukan muuttuvat, mutta perussuunta säilyy. Sivuston perusidea on kuolematon. Se idea on pieni, mutta se on myös iso.

Sivuston ulkoasu voi jatkossa olla vaihteleva, mutta tulemme käsittelemään tärkeitä asioita. Ne ovat kuin messinkilevy, tavallaan pieniä, mutta elämyksellisesti isoja kuin elefantti.

Toivon että huhtikuussa 2011 ollaan jo melkoisen pitkällä.

  Sivu Levyt antaa yksityiskohtaisen kuvauksen "Rakenna oma aurinkokunta"-rakennussarjan ensimmäisen osan kahdesta messinkilevystä.

  Sivu Projekteja esittelee ne askarteluprojektit joita näiden kahden messinkilevyn pohjalta eräillä lisätiedoilla varustettuna voi rakentaa.

  Sivu Planeetat tarjoaa auringon ja aurinkokunnan planeettojen tietoja sekä laskentamenetelmät, joita voi käyttää apuna esim. askarteluprojekteissa.

  Sivu Kuu tarjoaa Auringon ja Kuun tietoja sekä laskentamenetelmät, joita voi käyttää esim. askarteluprojekteissa.

  Sivu Tähdet tarjoaa tietoja ekliptikan lähistön tähdistä ja laskentamenetelmän jolla voi korjata maapallon pyörimisakselin prekessioliikkeen vaikutuksen.

  Sivu Taustaa tarjoaa käsiteltävään asiaan liittyviä perus- ja taustatietoja.

  Sivu Hakemisto sisältää sivuston aakkosellisen hakemiston sekä termien selityksiä.

  Sivu Historia sisältää sivuston muutoshistorian sekä tietoja tavoitteista ja kehityksestä. Täältä voi tarkistaa mitä muutoksia sivustolla on tapahtunut.