Itselataava pienoispistooli
Ruger Mark III Target

Ohessa kuvattu itselataava pienoispistooli on tarjolla huutokaupassa huuto.net:issä marraskuulle saakka 2011.

Huutokauppa-ilmoituksen osoite:
http://www.huuto.net/kohteet/pienoispistooli-ruger-mk-3/196170768

Näistä pikkukuvista aukeaa isommat versiot niitä klikkaamalla.

Hankittu uutena 6 vuotta sitten Porista. Toimitetaan alkuperäisessä tehtaan harmaassa muovilaukussa.

Säädettävä takatähtäin, varmistin. Kaksi lipasta. Suora lukitus pienellä avaimella ja erillinen Ruger-riippulukko. Piipun pituus on noin 5½ tuumaa.

Mukana tulee kaksi pajunettimallista äänenvaimenninta, kevyempi yksiosainen ja raskaampi moniosainen. Raskaampaa pystyy kiristämään tiukemmalle ja sen pystyy myös purkamaan puhdistusta varten.

Vaimentimet tulevat piipun päälle, etutähtäimen varaan, mutta eivät peitä koko tähtäintä.

Toimitus postitse postiennakolla. Maksan lähetyskulut, ml. postiennakkomaksun, joten vain huutokauppasumma jää ostajan maksettavaksi.

Koska kyseessä on luvanvarainen ampuma-ase, enkä edelleenkään aio kokonaan lopettaa ampumaharrastetta, tarvitsen ennen kauppaa ostajalta kotipaikan poliisin myöntämän hankintaluvan joka soveltuu tälle asetyypille.


... toinen myyntiyritys alennettuun hintaan ...

Uuden ilmoituksen osoite: http://www.huuto.net/kohteet/pienoispistooli-ruger-mk-3/197989793

Kummankin lippaan kapasiteetti on 10 patruunaa.

Ase kestää ampua nopeitakin patruunoita. Ase toimii kuitenkin myös pienitehoisilla alisoonisilla kevytluotisilla reikäpäisillä Lapua Subsonic -patruunoilla.

Kuvissa lippaassa näkyvät kaksi punaista "patia" ovat muovisia klikkipatruunoita. Klikkipatruunan avulla ase voidaan laukaista vaarattomasti niin että iskuri ei lyö tyhjään.

Ladattuna ja varmistettuna aseen voi lukita erillisellä avaimella joita on 2 kpl. Varmistinta ei tällöin saa pois päältä.

( Ase täytyy virittää että varmistimen saa päälle. Kyseessä oleva avaimenreikä tulee esiin kun ase on varmistettu. )

Mukana tulevalla riippulukolla voi vaihtoehtoisesti lukita aseen luistin aukinaiseen asentoon niin että asetta ei voi laukaista.

Aseen lukko jää auki viimeisen patruunan ampumisen jälkeen. Lippan vaihdon jälkeen luisti vapautetaan peukalon vieressä olevalla vivulla jolloin uusi patruuna samalla siirtyy panospesään.

Mukana tulee myös piipun päälle ruuveilla kiinnitettävä standardi kisko joka on tarkoitettu erilaisten lisälaitteiden kiinnitykseen.