Täydellistä illuusiota etsimässä?

Edellinen Seuraava

Eaglemoss ilmoitti kuuliaiselle orjalleen sähköpostitse että bät-keräilysarjan toinen numero on ilmestynyt.

Se nyt vaan kuitenkin on niin etten edelleenkään ole saanut kumpaakaan James Bondin Autokokoelman osaa #75 jotka olen tilannut ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti etukäteen maksanut täysimääräisesti postikuluineen kaikkineen arviolta jo noin Tsiljoona Eonia sitten.

Kertokaa se Batmanille ja Robinille niin ehkä nämä vetävät trikoot ylleen ja lähtevät partioimaan Gotham Cityn katuja löytääkseen sen petollisen GEFABBRI -työntekijän joka on minulle tämän katalan konnantempun tehnyt. Tai pistäkää edes poliisipäällikkö sytyttämään se bät-valonheitin joka viestittää lepakkohemmolle että bät-pätkäduunia olisi tarjolla.


Surullisenkuuluisan Skyfall -elokuvan mainoslakana on vihdoin vaihtunut erilaiseksi raumalaisen Iso-Hannu elokuvateatterin seinässä - mielestäni tammikuun puolivälin paikkeilla.

Skyfall-elokuvaa kuitenkin vielä tammikuun loppupuolella 2013 ajoittain näytetään elokuvateatterin pienemmässä salissa, kuten todistaa oheinen kinon seinän sähköinen aikataulu. Esitys klo 14:00 arkipäivänä on kylläkin mielestäni aika erikoinen.

En mainitsisi tuota hyväksi systeemiksi. Sähköisiin mainoksiin Iso-Hannun seinässä en ole erikoisen ihastunut. Tuollainen tekniikka näkyy pettävän tämän tästä. Useinkin näkee seinämainoksen olevan mustana tai huomattavien häiriöiden riivaamana. Suorassa auringonvalossa sähköisistä mainoksista ei näe oikein mitään.

Kokonaisuutena järjestelmä on mielestäni aika sekava. Perinteiset paperimainokset olivat paljon parempia. Onhan siellä toki jokunen paperinenkin mainos vielä seinässä näytteillä.

Nuo elokuvien mainokset ovat kadun miehelle sikäli tärkeitä että niistä näkee edes hiukan minkä tyylisestä rainasta on kysymys, ellei sitä muuten tunne. Näiden sähköisten mainosten kanssa vaan usein on käynyt niin että aikataulun mukaisesta filmistä ei ole mitään materiaalia esillä. Arvaile siinä sitten pelkän nimen ja kellonajan perusteella onko raina kympin arvoinen.

Elokuvateatterin mainos Uusi Rauma -ilmaisjakelulehdessä on kuitenkin parantunut sikäli että se on nyt selvästi aiempaa isompi. Aiemmasta pienemmästä formaatista hädintuskin sai selvää. Tätä pystyy jo lukemaan. Pienet kuvat ovat koomisen epäselviä ja onkin vaikea keksiä mitä tarkoitusta ne ajavat.

Vaikka eipä elokuvateatteri taida erikoisesti lehtimainontaan panostaa. Netti kai se olisi sielläkin se jonka ajatellaan rulaavan. Itse en ole ottanut tavakseni yrittää katsella elokuva-aikatauluja netistä. Jos minulla on tietokone käynnissä, niin miksi lähtisin elokuviin?


Jamaikalainen Crab Keyn lohikäärme Bond-elokuvassa Dr. No, 1962

Hassua kun joissakin kuvissa näyttää että Lohharilla on takana vain yksi pyörä?


Galleria