Pääsivulle

Jorinat

Seuraava jorina

Alunperin en aikonut tehdä minkäänlaista sivustoa tästä keräilysarjasta, vaikka olinkin siitä hyvin tietoinen, koska en oikeastaan ralliurheilua sen syvällisemmin tunne.

MOTTO
Rallin historia on osa suomalaisen urheilun ja suomalaisen kulttuurin historiaa, josta meidän suomalaisten on syytä olla ylpeitä!

Kuitenkin ovat nimet sellaiset kuin Lampinen, Mäkinen, Aaltonen jo lapsena painuneet syvälle meikäläisenkin mieleen.

Nuo nimetkö olisivat niin merkityksettömiä että ne pitäisi unohtaa, koska kyse oli "vain moottoriurheilusta", jota eräät tahot - ainakin joskus aikoinaan - halusivat erikoisesti väheksyä ja ylenkatsoa!

Luulenpa että meillä suomalaisilla ei pitemmän päälle ole varaa ylenkatsoa mitään oman kansamme saavutuksista. Meitä on EU:ssa niin vähän ja maailman yhtenäistymisen vaikutus meidän omalle kulttuurillemme niin tuhoisa, että kaikkea meidän ominta omaamme on jatkossa tarkoin vaalittava.

 

Tämän sivuston julkisivun haluan pitää mahdollisimman tiiviinä ja selkeänä. Täytyy päästä suoraan asiaan kiinni, ilman joutavia jorinoita.

Jorista minun kuitenkin mieleni tekee ja sen teen parhaiten täällä sivussa erikseen.

Rallin yksityiskohtia sen paremmin tuntematta on minun jorinani lähinnä tietojen esitystapaan ja sivuston tekniseen toteutukseen liittyvää.

Miten parhaiten toteuttaa äärimmäisen tiivis, mutta riittävän informatiivinen sivusto? Pitäisikö esim. olla nimien hakemisto aakkosjärjestyksessä, mahtuisiko se etusivulle, olisiko riittävän tarpeellinen?