Edellinen

Opastus, sivu 2

Seuraava

Selaimen ikkunan mitoista

Tällä sivustolla ei suosita ylettömän suuria kuvia. Leveimmät kuvat ovat 800 pikseliä leveitä, joten riittää että sivuston pääkehys on 800 pikseliä leveä. Kehysten ollessa käytössä koko selainikkuna on tietysti hiukan tätä leveämpi.

Jos selaimen käytössä on vain 800 pikseliä leveyssuunnassa, niin voi olla parasta valita tässä sivustossa näyttötilaksi "ei kehyksiä".

Oheiset pienet kuvat ovat muuten 300 pikseliä leveitä.

Suurimmat kuvat ovat yleensä kokoa 800 * 600, mutta jotkut voivat olla korkeampia.

Tämä sivusto on pyritty optimoimaan melko vaatimattomalle näytön resoluutiolle 1024 * 768 käyttäen kahta kehystä.

Yleistä sivuston käytöstä

Ei keksejä (Cookies), ei mainoksia. Sivut ovat normaalisti staattisia. JavaScript-tukea ei sivuilla yleensä tarvita, poikkeuksena Agenda. Eräät sivut voivat olla dynaamisia, mutta sivuston pääasiallinen sisältö on staattisilla sivuilla.

Kuvat ovat tavallisia JPG-kuvia. Huomaa että (tämän ohjeen ulkopuolella) eräissä kuvissa on linkki isompaan kuvaan.

Mielenkiinnon esineenä tällä sivustolla ovat James Bondin autokokoelman pienoismallit ja Bond-elokuvat, sekä näiden välinen suhde. Koteloitua ja elokuvalavasteella varustettua pienoismallia nimitetään dioraamaksi.

Mallien tiedoille pyritään tarjoamaan mahdollisimman tehokas ja helppo saatavuus. Pienoismalleja voidaan lähestyä monien valikoiden kautta ja pienoismalleista voi hypätä eräisiin valikoihin sekä niitä vastaavan elokuvan tietoihin.

James Bond -elokuvat

James Bond -elokuvat ovat tietenkin sivuston bread and butter koska ilman niitä ei olisi James Bondin autokokoelman pienoismallejakaan. Elokuvia siis täytyy käsitellä ja niihin täytyy liittyä.

Elokuviin pääsee kahden valikon kautta joissa ei ole hirveästi eroa. Elokuvat ovat samassa järjestyksessä. Yhdessä valikossa (linkki) on elokuvan suomenkielinen nimi ja toisessa (linkki) tämän asemesta elokuvan ohjaajan nimi (näyte vasemmalla).

Peräkkäisten elokuvien välillä voi siirtyä Edellinen / Seuraava -linkkien avulla ja elokuvien ketjun päissä on nuo mainitut valikot.


Siirry seuraavalle opastussivulle tästä linkistä