Sata häämöttää

Edellinen Seuraava

Kuvituksena oikealla on näyte Brosnan -elokuvan #18 Tomorrow Never Dies melko laajasta lehtisestä. Siinä esitellään Bondin aseita eri elokuvista. Jostakin syystä tuo DVD:n vihkonen on jonkinlainen yhteenveto siihenastisista Bond-elokuvista.

Tänään on 22.01.2012 ja arvatkaapas mikä päivä se on?

Maailmanloppuko? No ei ihan, se on vasta 21.12.2012.

Tänään on pressanvaalin eka kiekka ja äänestämässä jo kävinkin. Tämä kun on epäpoliittinen sivusto niin en kerro ketä äänestin, mutta voin paljastaa että hän on Se Ainoa Oikea Ehdokas.

Jos paljastan hiukan lisää että "uusi" aselaki ei sovi minun pirtaani, niin varmaan moni jo arvaakin. Tämä on sen ainoan suomalaisen puolueen ehdokas joka vastusti uutta aselakia. Vanhassa laissa ei ollut mitään vikaa, uudessa on.

Nyt on kuitenkin vahva motiivi repiä galleriajuttuihin vaikka tikusta asiaa sillä maaginen 100:n jutun rajapyykki on lähellä. Tämä on galleriajuttu #98 joten pian päästään kolminumeroisiin lukuihin.

Näytteitä ekan Bond-filmin #01 Dr. No vihkosesta jossa selitetään mm. miten Connery löydettiin Bondiksi.

Tämä on siis Galleria?

Galleria ei ehkä kaikin osin ole ihan sitä mitä asiakkaat odottavat, mutta tällä sivustolla Galleria tarkoittaa juuri tätä.

Tällä sivustolla Galleria on lodju kaikelle sille jolle ei muualla ole paikkaa, tajunnanvirralle, sekalaiselle limboilulle, osaltaan sivuston kokonaisuutta rakentaville palasille, haaveille, katkeileville ajatuksille, sadan jutun rajapyykin tavoittelulle yms.

Taiteellista vapautta!

Vasemmalla elokuvan #08 Live and Let Die kuvitusta.

Kadoksiin joutunut viehättävä italialainen agentti, neiti Caruso (alemman rivin oikeanpuoleinen kuva), tosin ei tainnut filmissä esiintyä ase kädessä - ja asusteetkin olivat niukempia.

Eka Bondini (ainakin elokuvateatterissa) on juurikin Roger Moore. Muistelen nähneeni Kuuraketti-elokuvan Kauhavalla joskus vuonna kilpi ja miekka ... eikun taisi olla 1979.

Näin on käynyt että olen joutunut toivottomasti koukkuun Bond-elokuviin, vaikka muistelen että joskus 1970- ja 1980-lukujen taitteessa katselin niitä pitkin hampain. Bondit olivat kai silloiseen elokuvamakuuni nähden liian irvokkaita, tai olisiko voimallinen mainonta aiheuttanut vastareaktion, mutta viimeistään pienoismallien keräilysarja on saanut takin kääntymään.

Irvokkuuskin voi olla tyylikästä! Ei ihan kaikkea tarvitse vetää henkeensä!

Lopuksi elokuvan #14 A View To a Kill vihkosen kuvitusta.

Keräilysarjan numerot #110 ... #113 on tilattu kuluneella viikolla ja odotetaan saapuvan helmikuun puoliväliin mennessä.

Sarjan kotisivuilla olisi ollut jo alkuviikosta tilattavissa myös numerot #114 ja #115, mutta nämä enkkutaksit jäävät nautitiskeltaviksi myöhemmin.