Jouluja

Edellinen Seuraava

Niin, hyvää joulua on kai tapana toivottaa tähän aikaan vuodesta, joten toivotetaan sitä koska päiväys on nyt 24.12.2011 eli jouluaatto. Ohessa joitakin teemaan James Bondin Autokokoelma liittyviä kuvia kuluneen vuoden varrelta

Enkuissa keräilysarja lie jo edennyt numeroon #113 saakka, päätellen sivusta http://en.wikipedia.org/wiki/James_Bond_Car_Collection

Kuitenkin "back-issues"- eli vanhojen irtonumeroiden tilaussivulla https://www.gefabbri-inet.co.uk/ACTION?TYPE=NEWCMD&CONF=022 olisi vain malli #110 tarjolla uusimpana.

Mystisesti repertuaarin lopusta ennen numeroa #110 puuttuu viimeisimpiä malleja. Miten ne ovat voineet loppua näin pian? Onko kysyntä ylittänyt tarjonnan? Onko tarjontaa vähennetty koska kysynnän jatkumiseen vahvana ei ole enää riittänyt uskoa?

Onko olemassa vaara että ellei nyt heti hätäseen tilaa mallia #110 niin sitä ei enää myöhemmin saa? No jaa, ehkä kuitenkin otan sen riskin. Aston Martin ei varsinaisesti ole kadun miehen automerkki, joten en jää kyynelehtimään vaikka sitä ilman jäisinkin.

Joululahjoja en saa tänä vuonna, joten tällä sivustolla ei ole nyt esittää yhtään uutta mallia, mutta uskon että ensi vuoden puolella pääsen kirimään kiinni enkkujen repäisemää etumatkaa. Viimeistään maaliskuussa on pakko saada uusia malleja.

Tämä on eräs ikuisuusprojekteistani, joten en ole pitänyt kiirettä mm. elokuvien kuvausten ja hakemiston kanssa.

Kosmologit vakuuttavat ihan kuorossa liikuttavan yksimielisinä että maailmankaikkeus on vielä nuori, joten mitäpä tässä hätäilemään. Aika ei ihan heti lopu. Ehkä joskus hiukan ennen maailmankaikkeuden kylmyyskuolemaa otan raivokkaan loppukirin ja saan vielä muutaman rimaa hipovan limbo-tekstin aikaiseksi?

Uudenvuodenlupauksia en uskalla enää tehdä koska olen näköjään lähes täydellisesti pettänyt edellisen lupauksen jonka tein koskien sivustoa ../../ROA1/index.html.

Mutta eletään silti edelleen toiveikkaina. Vielä henki pihisee, uusia verenpainelääkkeitä hankitaan ja aurinko perimätiedon mukaan toisinaan paistelee jopa erilaisiin risukasoihinkin.