Entäpä nyt Eskoseni?

Edellinen Seuraava

On sattunut joitakin vastoinkäymisiä. Saitilla ei ole yli kuukauteen tapahtunut juuri mitään, mutta kuitenkin kaiketikin ... Elämä voittaa!

En muista missä järjestyksessä olen sarjan Suomi-malleja käynyt läpi, mikä oli suunnitelma, eli mistä kohdasta pitäisi jatkaa, joten poimimpa vain joitakin vanhoja kuvia malleista jotka nyt vaikuttavat hienoilta.

Malli #52 oli autona merkittävä eikä mallinakaan paha, vaikka salamavalo helposti haalistaakin sen vaaleansinistä maalipintaa lähikuvissa. Auton peräosa on hyvin massiivinen, seikka jota ei äkkinäinen ehkä heti havaitse.

Tässä sivustossa olisi viljalti viilailtavaa, kuten edellisistä jutuistakin käynee ilmi, mutta sattuneesta syystä en ole viime aikoina paljoa saanut aikaan.

Projekti pidetään kuitenkin edelleen hengissä. Kunnianhimoinen tavoite on kerätä kaikki sarjan mallit ja laittaa sivut kondikseen myös mm. elokuvien tekstien suhteen.

Mallista #47 säteilee rento kuubalainen tunnelma.

Oikeastaan tämän sivuston tietoja täytyisi pitää yllä jatkuvasti. Tietoja täytyisi järjestelmällisesti käydä ajoittain läpi niin että kaikki sisältö tulisi tarkistettua esim. vuoden välein.

Varmaan on aina virheitä, muotoiluja ja epäjohdonmukaisuuksia jotka pitäisi oikaista. Aina voi keksiä parempia esitystapoja. Aina pystyy ottamaan parempia kuvia.

Saapa nähdä saanko sellaisen hallitun ryhtiliikkeen täällä joskus vielä aikaiseksi ... vai jääkö vain hurskaaksi toivomukseksi ...

Kyynisimmät tietysti viimeistään tässä vaiheessa tuhahtelevat ettei täällä juurikaan ole järjestystä, suunnitelmaa eikä päämäärää. He ovat osittain oikeassa, mutta vain osittain!

Joissakin malleissa on ollut pientä vikaa. Niiden korjaamisesta voisi saada aikaan jutun. Mallien sisälle on mielenkiintoista kurkistaa. Kaikkia ei viitsi avata mutta jos malli esim. helisee ravistaessa niin sen sisällä on jotakin irtonaista joka pitäisi selvittää.

Malli #27 esiintyy edellistä huomattavasti viileämmässä ympäristössä, mutta on se nätisti muotoiltu.

Eletään siinä uskossa ja toivossa että saitin sisältö tästä vielä kehittyy paremmaksi esim. seuraavan vuoden aikana.