Vahakabinetti
Madame Tussauds'

Edellinen Seuraava

Minä luulen että mallin #83 pinnassa on jotakin vahaa, ehkä tahallaan ( hyvässä tarkoituksessa ) lisätty? Ei näitä muuten onnistu tällä tavalla sotkemaan. Kaikista kuvakulmista se ei kylläkään kovin hyvin näy.

Näille kuville en vahingossakaan tee kuvankäsittelyssä kohinan poistoa Image | Noise | Median Cut vaan annan "lian" näkyä kaikessa irvokkuudessaan.

Muista enkkumalleista ainakin tuo Ford #91 ja Volga #80 olivat melko tuhruisia lähikuvien kannalta.

Voi näitä vaha-kauhu-kabinetin vaha-kauheuksia ja muita sormenjälki-hirvityksiä!

Ja huomautan että nämä mallit ovat suoraan avatusta myyntipakkauksesta. Minä en ole näitä sotkenut. En ole koskenut pienoismalleihin sormin, muuten kuin dioraaman alustaan ja reunoihin. Sormenjäljet pienoismallissa eivät ole minun.

Tarkkaan katsoen Chevrolet Nova -poliisiauton, malli #43 tummilla pinnoilla näkyy ylimääräistä kiilloittamatonta vahaa. Ehkä pinta on pyyhitty kostealla vaharätillä?

Kiskoilla kulkevaa Mersua, malli #23 on tulitettu, kuten luodinrei'istä näkyy, joten en tiedä onko oikein reilua vaatia sen pinnoilta ylenpalttista puhtautta.

Sitäpaitsi tämä puoli jää normaalisti taakse näkymättömiin.

Arveluttavia jälkiä Lincoln Continental -loistoauton #48 pinnoilla.

Ja minulla on vieläpä sellainen muistikuva että olin tuota mallia jo osittain yrittänyt puhdistaakin ennen näitä kuvia.

Vaharätti on heilunut myös arvokkaan Jaguarin, mallin #41 pinnalla.

No okei tämä on mallin #56 kääntöpuoli, mutta rähmäkäpälä mikä rähmäkäpälä.

Myöskään malli #40 ei saa synninpäästöä vakavasta vahausrikkomuksesta. Vedän tiukkaa linjaa.

Suomen Laki ei tosin vielä tunne vakavaa vahausrikkomusta. Jatkuvasti vahvistuvan etujärjestömme on kuitenkin vaadittava vahausrikosten huomioimista rikoslaissa ja ehdotonta kuristushuonerangaistusta. Minkäänlainen lepsuilu tai pehmoilu ei tule kyseeseen näin vahavassa ... eikun ... vakavassa asiassa!


Entinen mies kiilloitti vanhan autonsa maalipintaa. Ja kylläpä se alkoikin kiiltää. Kiilloitti lisää. Voi kun se kiiltää. Kiilloitti vielä. Oho, nyt se meni puhki.