2nd € Bond

Edellinen Seuraava

Avokätisesti julkaisemme täten jo toisen EuroBondin helpottamaan maanosassamme velluvaa valuuttakriisiä.

Hyvän maun rajojen koettelu jatkuu keräilysarjan alkupään enkkumallien puitteissa.

Illan ensimmäinen tähti - tosin pieni sellainen - on malli #71 eli Britannian lahja autourheilulle.

Seuraava tähti on Audi 200 quattro. Audi pitäisi mielestäni vaikuttaa laatuautolta, pienoismallinakin.

Nämä kuvat näyttävät melko siisteiltä, mutta mallista #72 on valitettavasti jäänyt jotenkin nuhruinen vaikutelma. Hyviä lähikuvia siitä oli vaikea saada.

Epäilen vahvasti että mallin #74 dioraaman liikennemerkissä ja tienviitassa olevat tekstit ovat jotakin siansaksaa. Piruileeko joku meidän kanssamme?

Malli #76 tuntuu jostakin syystä tavallista painavammalta, vai kuvittelenko vain?

Alustaan on kuvattu mielenkiintoista kaatopaikka-rekvisittaa.

Malli #78 ikkunat näkyvät olevan huurussa. Johtuu ehkä nollan lähellä olevasta lämpötilasta ja auton sisällä huohottavista pahiksista?

Tämän mallin maalipinta oli pakko pestä ennen kuvia, muuten ei saanut säädyllisiä lähikuvia.

Malli #79 maalipinta on hiukan problemaattinen.

En tiedä näkyykö se erikoisesti juuri tässä, mutta joidenkin maalien "raekoko" tekee luonnollisten näköisten lähikuvien otosta vaikeaa.

Hyvin heijastavan, "metallinhohtoisen" maalin kanssa pienoismallin pinnasta monasti tulee epätasaisen näköinen koska maali heijastaa epätasaisesti lähikuvassa.

Range Roverin viimeisessä kuvassa olen ihan vaan piruuttani jättänyt tekemättä kuvankäsittelyssä Median Cut, jotta maalipinnan epätasaisuus näkyisi.

Image | Noise | Median Cut hukkaa pieniä yksityiskohtia, mutta tämäntyyppisen pinnan kanssa se parantaa pinnan yleistä ulkonäköä.

Oikeaa autoa ei ihan herkästi kuvata niin läheltä että tällainen efekti tulisi esiin. En tiedä ovatko maalit erilaisia. Tällainen maalin epätasaisuus oikeassa autossa tuskin haittaisi mitään?

Malli #80, Volga Volga äiti armas, kuuluu sarjaan pisille, pesulle ja pusulle, eli pinta olisi pitänyt pestä ennen kuvausta. Median Cut ei pelasta lähikuvia.