Ylläri

Edellinen Seuraava

Kappas vaan, heinäkuun lopulla herran vuonna 2011 "saan" ( == "saan ostaa hintaan 23,40 euroa") vihdoinkin suomalaisen mallisarjan numerot 50/51 jotka saapuvat tutuntuntuisessa ruskeassa paketissa. Minulla oli sarjan tilaus silloin joskus edellisessä elämässäni - viime talvena - ja se tilaus on ilmeisesti poikinut tämän paketin.

Tämä on se lähetys jota olen aikoinaan suunnilleen polvillani rukoillut ja jonka keräilysarjaa edustava suomalainen taho DM-Database Oy ilmoitti minulle lähetetyn jo kauan sitten. Vaan eipä tullut pakettia, se merkittiin kadonneeksi. No okei, nyt se on viimeinkin löytänyt kotiin.

Tuskin on kuitenkaan sama pakettiyksilö, sillä tämä on vahingoittumaton. Jos paketti olisi maannut postin nurkissa potkittavana puoli vuotta tai epähuomiossa reissannut pari kertaa maapallon ympäri myötä- ja vastapäivään niin se muistuttaisi nyt perunasäkkiä joka on puolillaan vanhoja siemenperunoita.

Sitäpaitsi laskun eräpäivä on 15.08.2011 joten tämä on uusi lasku, maksuaika on noin 2 viikkoa. Lasku muuten edelleen toivottaa iloisesti minulle "Tervetuloa JAMES BONDIN AUTOKOELMAN tilaajaksi." ja "Seuraavat kaksi osaa lähetetään Teille tilauksenne mukaisesti maksusuorituksen jälkeen". Toivottavasti kuitenkaan ei lähetetä, sillä sarjan osia 52 ... 60 minulla on jo riittävästi.

James Bondin Autokokoelman irtonumerot ovat kadonneet kauppojen lehtihyllyiltä jo aikapäiviä sitten. Tilausten toimitukset ovat jatkuneet vielä jonkin aikaa sen jälkeen, mutta ei kai enää? Onkohan tämä jonkinlainen GE FABBRI LTD:n loppuselvitys tästä keräilysarjasta, tai ainakin sen suomennetusta osasta?

Enkkusarjan osia 104 ja 105 olen turhaan odotellut jo pian kaksi kuukautta ja enkkusarjan numeron 75 olen tuloksetta tilannut jo kahteen kertaan. Näistä etukäteen maksetuista neljästä pienoismallista GE FABBRI LTD ei tunnu kantavan suurta murhetta ja päänsärkyä, mutta uusi raha kelpaa kyllä. Joopa joo.

Nii ai, nii ai, kuten raumalaiset sanovat (yleiskielelle käännettynä "niin aina, niin aina"). Kyll maar. Justihin joo, sanotahan Etelä-Pohojammaalla. Toresta. Perkules. Iesus. Tottamalauta. Sanonko mää? Jotten paremmin tuu ja sano!