Security Checked

Edellinen Seuraava

Yksi Enkuista tilatuista paketeista on avattu ja tarkastettu, ehkä tullissa?

Onko paketti valittu tarkastukseen satunnaisesti, vai onko siinä jotakin erikoista, jotakin epäilyttävää?

Pursuaako paketista valkoista jauhetta? Heliseekö paketin sisältö ravisteltaessa juuri samalla tavalla kuin pahvilaatikkoon pistetyt Englannin Kruununjalokivet?

Kieltämättä paketissa on jotakin erikoista. Se on nimittäin erikoisen kevyt.

Merkintöjen mukaan paketin pitäisi sisältää sarjan mallit 50 ja 75 eli kaksi mallia.

Sisällä paketissa on kuitenkin vain yksi malli ja paperilappunen joka lupaa toisen tulevan myöhemmin. Erikoista on ehkä myös se että Enkuista toimitetun mallin yhteydessä on suomenkielinen lehti. Kenties se on tämän vuoksi postitettu hiukan eri tavalla?

Suomalaisen sarjan tilauspaketteihin tottunut pitäisi ehkä erikoisena sitä että osoitelapussa on kaksi viivakoodia. Enkkumallien pakettien osoitelapuissa kaksi viivakoodia on kuitenkin aivan normaalia, ainakin vanhojen irtonumeroiden tilauksessa.


Ei siis kuitenkaan valkoista jauhetta eikä Osama bin Ladenin yhteystietoja.Näin sivumennen mainitsen myös että joku yliviivaa ahkerasti osoitteen yhteydessä olevan tekstin BFPO. Tiedän että tuo BFPO on väärin, mutta niin olisi myös "England" yms.

Se nyt vaan on niin että GE Fabbrin nettisivuilla ei pääse eteenpäin vanhojen numeroiden tilauslomakkeella ellei valitse jotakin pudotuslistassa olevaa vaihtoehtoa. Kaikki listassa tarjotut vaihtoehdot ovat [suomalaiselle] väärin ja jokin niistä on pakko valita jos aikoo tehdä tilauksen. Tuo väkisin väärä valinta tulee näköjään automaattisesti postituslipukkeelle.

Sori vaan mutta näin on.