Mitä maks?

Edellinen Seuraava

Ruskeita pahvilaatikoita on kertynyt huolestuttava määrä, kahta eri kokoa. Asunnon neliöt tuntuvat vähentyneen. On aika tehdä yhteenvetoa tilatuista enkkumalleista #61 ... #100.

Malli #75 vielä puuttuu. Mallia #66 on jostakin syystä tullut kaksi kappaletta, vaikka mielestäni tilasin vain yhden.

Olen siinä käsityksessä että #75 on tarkoitus toimittaa myöhemmin, koska siinä erässä oli jälkitoimitusta lupaileva paperilappunen mukana. Muistaakseni se on Ford Taunus jonka sivuikkunasta Jaws tulittaa Bondin Lotusta.

Ovatkohan Roger Mooren Bondit erikoisen suosittuja Enkuissa? Ainakin Mooren elokuvista on tehty eniten pienoismalleja, kuten "toisen sukupolven bondien" valikosta 2 näkee, muihin vertailemalla.

Paljonko noin 40 enkkumallia tuli käytännössä maksamaan postikuluineen? Ge Fabbrin sivuilla hinnat ovat enkkuvaluuttana, mutta luottokorttilasku paljastaa euromääräiseksi hinnaksi 420,18 €

Mallit #61 ... #100 on yritetty tilata kahdeksassa samansuuruisessa viiden mallin erässä. Jostakin syystä ensimmäisen erän hinnaksi on kuitenkin tullut poikkeava £ 50,94 tavallisen £ 42,45 asemesta.

En muista varmasti mitä malleja tuossa ensimmäisessä erässä oli, olisiko ollut numerot #66 ... #70? Pelkäsin aloittaa alemmista numeroista koska tilauslomake näyttää yli 60:n menevät numerot väärin, esim numero 60 näkyi muistaakseni numerona 64. Mallin nimi tulee oikein mutta järjestysnumerossa on joku wiba. Numeroiden väärennys ei kuitenkaan koske esim. numeroa #50 - se mystinen MP Lafer jota ei kirveelläkään ole Raumalle saanut Suomesta - vaan se näkyy oikein.

Olenkohan tullut tumpuloineeksi tilauksessa ekalla kerralla niin että olenkin tilannut 2 kpl malleja #66 joten tuo hinta lienee laskettava 41:lle eikä 40:lle mallille.

41 mallin mukaan laskien yhden mallin keskimääräinen hinta helmikuun alussa 2011 oli noin 10,25 € punnan kurssin vaihdellessa 0,83066 ... 0,82267 siten että euromääräinen hinta oli nousussa.

Suomennetussa keräilysarjan osassa normaali irtonumerohinta on ollut 12,95 € ja tilauksessa 11,70 € - huomioimatta kolmea maksutonta tilaajalahjaa ja edullista sarjan ensimmäistä osaa.