JB forever

Edellinen Seuraava

Tuplanolla-agenttien lyhyestä jäljellä olevan elinajan ennusteesta huolimatta on sanottava että James Bond on kuolematon - elokuvahahmona.

Touhottakoot omasta mielestään "poliittisesti korrektit" kukkahattutädit mitä tahansa, kansa äänestää jaloillaan. James Bond on elokuvahistorian loistavimpia tähtiä.

Bondia tunkee edelleen ilmoille joka tuutista. Uusi Bond löytyy aina tarvittaessa. Vanhoistakin bondeista löytyy uusia aspekteja ja yllättävää tuoreutta.

Niinpä järjestän tämän kunniaksi eräänlaisen ilotulituksen kuvaamalla kahden Bond-korttipakan kotelon kansia eri suunnista. Kansissa olevat "hologrammin tapaiset" juovat aiheuttavat tietyistä suunnista kuvattuna hauskan efektin. Voisi ehkä ajatella että nämä ovat jonkinlaisia pokkarin salamavalon (eri kertalukujen?) spektrejä.

Korttipakkoja on vain kaksi, mutta löydätkö kaksi täysin samanlaista kuvaa? Pakkohan näistäkin jonkun on iloita, nehän jäisivät muuten hyödyntämättä.

Poikkeuksellisesti näissä kuvissa ei ole tehty Median Cut -toimintoa kuvankäsittelyssä koska se tuhoaa "spektrien" yksityiskohtia.

Kuvat ovat yhteensä lähes 500 kilotavua, joten ne ovat erillisellä sivulla tässä