Not guilty

Edellinen Seuraava

Tämä on täysin viaton sivu joka ei sisällä mitään epäilyttävää. Vain harmitonta, korkeintaan Bob Dylan -tasoista amatööritaidetta.

Tämä on tavanomaisen harmaa julkinen paikka jonka ohi kansalaiset maleksivat tai kiiruhtavat, kukin elämäntilanteensa mukaan. Kukaan ei pysähdy tänne kyttäämään ja nuuskimaan toisten asioita. Täällä ei ole mitään. Täällä ei tapahdu mitään. Täällä on turha palloilla. Tämä on vain läpikulkupaikka. Hajaantukaa!

This page is strictly on a 'need to know'-basis only. Mind your own business. You have been warned!

Kukaan ei tietenkään vaivaudu tutkimaan tällaisen mitättömän sivun lähdekoodia, miksi ihmeessä kukaan naisesta syntynyt sellaista tekisi! Pelkkä ajatuskin on naurettava!

Sivuilla olevissa kuvissakaan ei ole mitään erikoista. Onhan sanomattakin selvää että kuvista on turha etsiä esim. salaisia viestejä, Salaisen Agentin tehtävien ratkaisuja, pelikorttien kuvia, salasanoja, salakirjoitusavaimia tms.

Ei maailmassa ole enää salaisuuksia. Hallitus, virkamiehet, kameravalvonta ja tietokoneet ratkaisevat kaiken. Sähkövalo tappoi kummitukset. Poliisivaltio-yhteiskunnassa viranomainen on lähin omainen. Fyysikot ratkaisevat Kaiken Teorian. Ollos huoleton, poikas valveill on. Kaikki on kontrollissa, älä pälyile ympärillesi takaa-ajetun (mutta edestä vielä karvaisen) villipedon katse silmissäsi. Ota burana ja pistä tinahattu päähäsi, pääset eroon fobioista ja epäluuloista. Lääkkeet, lääkkeet. Lisää lääkettä! Medikalisoitunut yhteiskunta kaataa ison pullollisen lääkettä viemäriin maailmaa parantaakseen, kuin Peppi Pitkätossu, mutta ei likikään yhtä tyylikkäästi. Älkää olko oma-aloitteisia, eläkää kuin vihannekset, matkikaa ameebaa, odottakaa että joku toinen alkaa elää teidän elämäänne teidän puolestanne. Heittäytykää rennolla vartalolla sosiaalipalveluiden hellään huomaan.