Mallin #17 kuvat uusiksi

Edellinen Seuraava

Malli #17 oli alunperin niin likainen että otanpa siitä uudet kuvat puhdistuksen jälkeen. Siinä oli valkoista ainetta, mitä lie, joka kuitenkin tuntui vedellä ja vanupuikolla lähtevän. Varmuuden vuoksi sivelin pintoja vielä käsidesillä.

Linkki isoon kuvaan

Linkki 800*600 kuvaan Linkki 800*600 kuvaan Linkki 800*600 kuvaan
Linkki 800*600 kuvaan Linkki 800*600 kuvaan Linkki 800*600 kuvaan

Koska en malta luopua mistään vanhasta niin jemmaanpa ensin vanhat kuvat tänne turvaan ennenkuin lataan uudet kuvat niiden päälle.

Varma on aina varmaa. Hamsteri säilyttää aina saavutetut asemat.

Tämän jutun ylläolevat kuvat ovat siis mallin vanhat kuvat kesältä 2010. Uudet kuvat löytyvät mallin normaaleilta sivuilta.

En ole aivan varma onko uusi kuvattu yksilö sama kuin vanha. Saattaa olla että tyylini on hiukan muuttunut vuosien varrella. Ennen ehkä suosin nykyistä terävämpiä ääriviivoja.


Sitten ihan eri asiaa!

Tässä kun tuntuu olevan sopivasti vapaata tilaa, niin myöhempänä lisäyksenä vanhemman jutun perään haluan selvittää erästä James Bond -materiaalin anomaliaa.

Mieltäni on jäänyt kaivelemaan Blofeldin niskatuki mallissa #32. Miksi figuurissa käytetään runsaasti valkoista maalia Blofeldin kaulassa ja niskassa? Täytyyhän siihen olla jokin syy!

Blofeld jäi kelkkamäessä kaulastaan kiinni puunhaaraan joten ehkä tuo vamma on siitä peräisin?

Sellainen hämärä mielikuva minullakin kyllä on että elokuvan vanhassa editiossa kaulassa olisi ollut jotakin valkoista sideharsoa tmv. Vai olenko tuijotellut mallia #32 jo niin kauan että se alkaa korvata elokuvamuistoja?

Olisiko niin että aiemmissa kuvaruutukaappauksissa jutussa 176 (kuvat lopussa) käyttämäni ultimate edition DVD esittää asian eri tavalla kuin elokuvan vanhemmat editiot?

Kyllähän elokuvia varten otetaan monenlaisia ottoja joista leikkaaja ja ohjaaja sitten valitsevat mieleisensä ja heidän mielensä saattaa aikojen kuluessa muuttua.

Vuokrasin siis videovuokraamosta vanhemmaksi arvelemani edition toiveena saada asiaan selvyys. Kovin vanha ei tämäkään DVD tosin ole, uusin siitä löytämäni vuosiluku on 2001.

Mutta ei, eroa näistä ei löytynyt, vanhemmaksi olettamani "special edition" esittää Mersua ajavan Blofeldin (Telly Savalas) kaulan samalla tavalla kuin "ultimate edition".