JBA #59 linnun kanssa

Edellinen Seuraava

Tarkoitus on nyt vihdoinkin parantaa mallin #59 kuvia. Vanhat kuvat perustuvat yksilölle jossa keulakoriste on irrallaan, mutta ainakin pari niistä on käyttökelpoisia koska auton keula ei näy kuvassa.

Aivan täydellistä parannusta en nyt kuitenkaan pysty tekemään, koska vaikka uuden yksilön jäähdyttimen päällä onkin se pitkäkaulainen lintu, niin siitä puuttuu edestä rekisterikilpi, on puuttunut alunperinkin.

Rekisterikilven teksti "Hispano DRAX" on sinänsä virheellinen, joten ehkä vahinko ei ole suuren suuri.

Hispano-Suizan vanhoja kuvia en halua menettää, joten jemmaan ne ensin tähän juttuun ja kaivan sitten äidin vanhan punaisen kiiltäväpintaisen täkin esiin uusia kuvia varten. Tämähän ei ole enkkumalli, joten englantilaista postisäkkiä ei misään nimessä voi käyttää kuvien taustana.

Mallin #59 vanhat kuvat

Toistakaa perässäni: Nämä ovat minun kuviani. On olemassa monia tämäntapaisia kuvia, mutta nämä kuvat ovat minun. Ilman kuviani minä en ole mitään. Ilman minua minun kuvani eivät ole mitään.

( sovellettu elokuvasta mieleen jääneestä USA:n merijalkaväen kivääriä koskevasta lorusta )

No tästä tuli sellainen nahkapäätös etten voi korvata kaikkia vanhoja koska niissä näkyy se rekisterilaatta edessä, jota taas näissä uusissa kuvissa ei näkyisi.


Vanhojen kuvien Hispano-Suizaan #59 olen liimannut irronneen linnun jäähdyttimen päälle, mutta tämä ei ole se yksilö, vaan tämä oli avaamattomassa pakkauksessa. Toivottavasti lintu tuli liimattua oikeaan asentoon, en pysty nyt tarkistamaan. Siinä liimatussa yksilössä oli edessä rekkari, mutta se yksilö ei nyt ollut käytettävissä. Ehkä vielä joskus?

Tähän lopuksi kuitenkin uusia lintukuvia ilman kompromisseja, viis puuttuvasta rekkarista:

Onnellinen se jalankulkija jonka kylkiluiden väliin tuo joutsenkaula tunkeutuu? Tai oikeastaan lintu lienee lajiltaan kurki eikä joutsen. Jalankulkijaturvallisuus lie ollut tuntematon käsite siihen aikaan kun tätä Hispano-Suizaa rakennettiin. Köyhien on syytä opetella väistämään.