JB-hetki

Edellinen Seuraava

Uusi James Bond -elokuva on tulossa ryminällä Raumallekin.

Ja talvi tuntuu jo tulleen tännekin, sillä aamulla oli maassa noin sentti lunta/jäätä. Taivas oli siis tavallaan pudonnut Bond-ensi-illan aattoiltana 25.10.2012.

Oikealla olevien kuvien mukaisesti elokuvateatteri Iso-Hannu mainostaa uutta elokuvaa paikallisessa ilmaisjakelulehdessä (kaupunkilehti) Uusi Rauma 24.10.2012.

Lehteen painettu elokuva-aikataulu on suunnilleen saman muotoinen kuin elokuvateatterin seinässä oleva joka näkyy vasemmalla (kuva otettu seuraavana päivänä 25.10.).

Elokuvateatterin nimi "Iso-Hannu" muuten juontanee siinä Vanhan Rauman laidalla olleen talon nimestä. Vanhassa Raumassa taloilla on nimet, ne ovat kuin Stradivariuksia (eg. Lady Rose)?

Tämä on suuri päivä JBA-sivuston historiassa koska vielä koskaan aiemmin ei ole ollut James Bond -elokuvan ensi-iltaa JBA-sivuston ollessa toiminnassa. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua.


Kaikki kolme Austin Powers -elokuvaa

  1. International Man of Mystery, 1997
  2. The Spy Who Shagged Me, 1999
  3. Goldmember, 2002

Näistä ensimmäinen olisi ollut kiinnostavin, mutta asiantuntevaan videovuokraamoon tehdyn metsästysretken tulos on sellainen että se elokuva olisi valitettavasti ehkä ollut vain VHS-nauhana saatavissa, ei DVD:nä, on sen verran vanha.

Nauha ei minulle käy, joten ainakin toistaiseksi joudumme pärjäämään ilman alkuperäistä Austin Powers James Bond -parodiaa, niin keskeinen kuin sen merkitys lieneekin.


Roger Mooren edellä mainitusta kirjasta "Bond on Bond" ei malta olla esittämättä muutamaa kuvanäytettä.

Näistä käy ilmi mm. se että kalan pudottaminen sukeltavasta Lotuksesta sen noustua merestä uimarannalle ei sisältynyt käsikirjoitukseen, vaan se oli Roger Mooren oma idea.

Ja kyllä George Lazenbylla sanomalehtijutun mukaan näyttäisi olevan housut skottihameen alla vaikka elokuvasta voisi päätellä toisin.

Nyrkkeilyottelun Connery - Moore piirtäjä on selvästikin ollut Roger Mooren kannattaja.

Mukana on myös pari ei-virallisen James Bond -elokuvan mainosta.