Tilauspaketti

Edellinen Seuraava

Sarjan numerot 40 ja 41 ovat saapuneet tilauksen perusteella. Tästä tulee mustien autojen viikko.

Tyhmä posti yrittää kantaa paketin kotiin ja jättää postilootaan lappusen että paketti ei mahdu postilootaan ja sen voi hakea vasta seuraavana päivänä postista. Joka jumalan kerta.

Paketin hakeminen postista sopii minulle oikein hyvin, mutta paketin edestakainen ulkoiluttaminen on turhaa. En ole työpäivänä työaikaan kotona, syystä jota lie täysin mahdoton käsittää ihmisjärjellä. Sillä saattaa tosin olla hiukan jotakin tekemistä sen kanssa etten työskentele kotona.
Pitäisiköhän minun ottaa vapaapäivä aivan vain tätä varten joka kuukausi ja päivystää postilaatikon vieressä odottamassa sitä pakettia joka ei mahdu postilaatikkoon, tätäkö posti yrittää minulle kertoa? Vai odottaako posti että normaalin postilaatikon fyysiset mitat muuttuvat?

Luulenpa että dinosaurukset ainakin yrittivät oppia virheistään ja sopeutua. Posti ei edes yritä. Mutta postille tiedoksi: Dinosauruksetkin tuhoutuivat!

Asun vieläpä kerrostalossa jossa useimmilla on postia varten vain postiluukku ovessa. Postiko ei pysty joka kerta erikseen kokeilematta päättelemään että tuon kokoista pakettia ei voi ehjänä tunkea normaalista postiluukusta sisään?

Noh, ehkä postinkantajat vain tarvitsevat ylimääräistä liikuntaa ja sehän on kuulemma terveellistä.

Tilaus kulkee irtonumeroiden jäljessä. Numero 48 tuli kauppoihin irtonumerona jo viime viikolla. Ja tilauksessa siis vasta 40 ja 41 menossa. Tilaus on siis jäljessä irtonumeroihin nähden 7 numeroa joka ajaksi muutettuna vastaa 14:ää viikkoa, eli kolme ja puoli kuukautta.