A Vot

Edellinen Seuraava

Näillä näkymin viimeiset Universal Hobbies -mallit #110 ja #111 saapuivat viikkoa myöhemmin kuin Ixo -mallit #112 ja #113 jotka oli tilattu samassa erässä. Onko UH-yhteydessä jotakin ylimääräistä hitautta?

Ihaillaanpa nyt kotelon läpinäkyvän kannen 007-logoa koko rahan edestä kun siihen "uudessa" mallissa on viimeisen kerran tilaisuus, sillä Ixo ei varusta koteloiden kansia tällaisella tarralla.

Olisin pystynyt pistämään kuvat nettiin helmikuun puoliväliin mennessä ellei posti tapansa mukaan paketin Raumalle saapumisen jälkeen ulkoiluttaisi "isokokoista kirjettä" yhden vuorokauden ajan ennenkuin sallii sen noutamisen pääpostista.

Joillakin reppanoilla on ehkä sellainen käsitys että kotiinkanto nopeuttaa postin kulkua? Minun tapauksessani se päinvastoin hidastaa tavaran perilletuloa. Ilman kotiinkantoa homma toimisi mielestäni nopeammin sillä paketin voisi noutaa postista vielä sen päivän iltana jolloin se on Raumalle tullut.

Pari uutuutta on mallin #110 mukana. Aston Martinin merkki taustapahvin päässä, sellaista en ole aiemmin havainnut. Tottapa Aston Martin on GE FABBRIssa suosittu työsuhdeautomerkki? En ole katkera, mutta kuitenkin ... tuntuu että liian paljon menetin?

Numeron 110 lehden välissä oli oheinen lappunen joka kertoo sarjan jatkuvan edelleen kaikesta huolimatta. Nimittäin #110 oli jossakin vaiheessa määrä olla sarjan viimeinen numero.

Nyt sitten on vaurioitunut Aston #110 joka on hukannut kuskin oven jonnekin ja ajelee siellä tunnelissa vauhdikkaasti vainolaista pakoon ... ilman kuljettajaa. Figuureja ei vissiin sarjassa ole harrastettu enää pitkään aikaan?

Astonin takakonttia en ole avannut, mutta vahvasti epäilen että siellä ei ole Mr White:n figuuria niinkuin pitäisi. Mutta kyllä nämä mallit silti lähes uskonnollisia elämyksiä aiheuttavat.

Juuh, pientä laittamista vielä on ennenkuin sivut ovat näiden kahden viimeisimmän mallin tasalla. Maailma ei ole vielä valmis.

Viimeiset Universal Hobbies -mallit?