Näytteiden loppukiri

Edellinen Seuraava

DVD-elokuvien vihkosten kuvia löytyi vielä joten nautitaan näytteet niistä kiireesti ennenkuin harvinaistuvat herkut happanevat.

Elokuva #09 The Man With The Golden Gun on mielestäni eräs mieleenpainuvimmista. Harmi vaan että vuokraamon DVD-levy oli jo niin naarmuinen että suuri osa tuon vanhan edition sisällöstä jäi näkemättä.

Tokihan minulla on uusia omia ja lähes neitseellisen naarmuttomia levyjä, joten kaikki Bond-elokuvat olen kyllä nähnyt moneen kertaan. Uuden edition sisältö vaan ei välttämättä ole ihan täsmälleen sama kuin "alkuperäisessä".

Elokuva #06 On Her Majesty's Secret Service on tärkeä vaikka sen toteutus onkin hiukan erikoinen pääosan esittäjän osalta. Siis näin pitkää elokuvasarjaa jälkikäteen ajatellen. Ehkä hiukan liian omaperäinen henkilö? Tuolloin vuonna 1969 asia on tietysti voinut näyttää erilaiselta.

Elokuva #05 You Only Live Twice sai minut aikoinaan närkästymään koska siinä yritetään uskotella katsojalle että muka olisi mahdollista laskeutua avaruusraketilla pehmeästi perä edellä maan pinnalle, vieläpä melko pienikokoiseen tulivuoren kraateriin.

Kaikki tuollaiset synnit ja tekniset epätarkkuudet on kuitenkin JBA-kokoelman myötä annettu anteeksi! Kaikki mikä kiiltää on kultaa vanhoissa Bond-elokuvissa!

Last but not least elokuva #04 Thunderball. Minulla vaan on ajoittain vaikeuksia muistaa että mikä oli Thunderball:issa ja mikä epävirallisessa Bond-filmissä Never Say Never Again.

Sääli ettei tuosta Sean Conneryn aisan yli hyppelystä ole pienoismalleja tässä sarjassa. Connery näyttää siinä lähes yhtä vetreältä kuin nuorempanakin, vaikka joutuukin elokuvan alussa todistelemaan kovaa agenttikuntoaan esimiehelleen.