Tomorrow Never Dies
( 1997 )

Edellinen Yleistä elokuvasta Polvi: #3 Seuraava

#15

BMW 750iL

AVIS-yhtiön vuokra-auto, jonka varustelu lie kuitenkin Q-osaston rakentama. Tässä hotellin parkkihallissa käytävässä kiivastempoisessa taistelussa Bond ohjailee autoa sujuvasti takapenkiltä käsin Ericsson-kännykällä.

Bemarin keulalla näkyy vaijerinleikkaja jonka avulla Bond poistuu konnien sulkemasta uloskäynnistä. Bemarin tavaratilasta putoilee autojen renkaille turmiollisia teräviä esineitä. Katolta löytyy kattava rakettipatteri.

Bond palauttaa vuokra-auton asianmukaisesti AVIS-yhtiön toimipisteeseen. Jopa on kumma jos Q löytää tästäkin jotakin niuhottamisen aihetta!

#62

Mercedes-Benz S-class

Bondin käyttämän Bemarin eräs vastustaja Hampurin parkkihallissa on tämä S-luokan Mersu jonka tarkempi mallimerkintä jää arvausten varaan.

Tuskin BMW:n markkinointiosasto kuitenkaan tyytyisi siihen että Bemarin annetaan julkisesti nöyryyttää vain jotakin pienellä moottorilla varustettua Mersua, joten eiköhän tämäkin ole vähintään 5-litrainen?

Ässämersuja oli kaksi, ensimmäinen oli musta, joten tämän harmaan Mersun täytyy olla se toinen. se joka jäi lillumaan parkkihallin katolle. Rekisteritunnus ei kuitenkaan täsmää?

#34

Range Rover 4.6 HSE

Mediamoguli Carverin vietnamilaiset apurit ahdistelevat salaista agenttia.

Taustalla Bond ja kiinalainen Wai Lin taiteilevat BMW-moottoripyörällä.