Diamonds Are Forever
( 1971 )

Edellinen Yleistä elokuvasta Polvi: #1 Seuraava

#18

Triumph Stag

Bondin täytyy tekeytyä Peter Franks:iksi voidakseen soluttautua timanttien salakuljettajien joukkoon. Niinpä hän ottaa haltuunsa mm. Franks:in auton tämän joutuessa tullitarkastukseen. Miss Moneypenny osallistuu myös operaatioon kentällä tullivirkailijan ominaisuudessa.

Oikea Peter Franks pääsee yllättäen vapaaksi ja Bond joutuu torjumaan tämän aivan Tiffany Case -nimisen kontaktihenkilön kotiovella säilyttääkseen peiteroolinsa. Tappelu saadaan näyttämään siltä että Peter Franks tappoi James Bondin.

#88

Cadillac Superior

Jenkeissä Bondia odottaa kuljetus Slumber-nimisen firman komealla Cadillac -ruumisautolla. Hänellä on nimittäin mukanaan Peter Franks ruumisarkussa jonka avulla hän salakuljetti timantit Well sinne Waltoihin.

Tässä ruumis on saapunut perille tuhkattavaksi. Enpä yllättyisi vaikka itse Morton Slumber olisi sitä vastassa.

Hautaustoimiston väellä ei ole puhtaita jauhoja pussissa. He eivät kuitenkaan saa timantteja haltuunsa helposti.

#108

Ford Econoline

Professori Dr. Metz ajaa aavikolla sijaitsevaan Whyte Tectronics -nimisen firman rakennukseen yhtiön autolla.

Bensa-asemalla Bond on livahtanut auton takaosaan tyttöystävänsä järjestämän harhautuksen turvin ja matkustaa mukana jäniksenä. Bond pääsee sisään laboratorioon huomaamattomasti, mutta joutuu sittemmin pakenemaan paikalta.

#31

"Moon Buggy" -kuuauto

Timantteja jäljittäessään Bond joutuu USA:ssa pakenemaan avaruustekniikkaa kehittävästä laitoksesta "kuuautolla".

Kuuauto on studiossa jossa on Kuun pintaa esittävä lavaste. Oikean näköinen astronauttikin siellä kävelee. Hiukan epäselväksi jää mihin tarkoitukseen tällaista Kuu-maiseman kuvausta tarvitaan.

#13

Ford Mustang Mach 1

Tiffany Case:lla on Jenkeissä käytössään tehokkaan tuntuinen auto. Tässä sen ohjaimissa on kuitenkin James Bond.

Auton tehokkuus tulee hyvään tarpeeseen kun paikallinen virkavalta ottaa sen silmätikukseen Bondin seikkailtua avaruustekniikkalaitoksessa. Bond jallittaa kaupungissa suuren joukon poliisiautoja ja pääsee pakenemaan.